Kiddy Bus meerlingwagen

Turtle Kiddy Bus

De Turtle Kiddy Bus is er in 2 uitvoeringen te weten: 4 persoons en een riante 6 persoons uitvoering. De breedte van deze Kiddybus is maar 75 cm, zodat je gemakkelijk door de meeste deuren past. Ideaal voor gastouders, overblijfmoeders, kinderdagverblijven, kinderopvang, bso en natuurlijk voor gezinnen met meerdere kinderen. De leukste kinderbus voor kinderen.

 

De Turtle kiddy bus biedt ruimte aan vier of zes kinderen in de leeftijd 0-5 jaar, een groot voordeel voor kinderdagverblijven. Daarnaast optimaal in gebruik voor een dagje uit naar bijvoorbeeld een pretpark of de dierentuin.  Makkelijk duw- en wendbaar met  vier of zes kinderen en al het speel materiaal is een flinke boel bij elkaar, daarom is er bij de bouw van dit model rekening gehouden met de bewegingsvrijheid tijdens het manoeuvreren. De wielen zijn voorzien van industrie lagers zodat de wielen soepel draaien. Je hoeft de turtle kiddy bus niet op te tillen om een bocht te nemen omdat de kiddybus bolderwagen is uitgerust met zwenkwielen. 

 

Voor de veiligheid van de kinderen is de kiddybus uitgerust met degelijke en duurzame remmen: de bus komt tot stilstand als u de duwhendel loslaat. De banden zijn van solide rubber en kunnen niet lek. De kiddy bus is  verder gemaakt van kunststof en aluminium zodat deze erg licht en roestvrij is.  Kinderen kunnen in - en uitstappen via het deurtje aan de zijkant (uitgezonderd de 4 persoons basis) --net zoals in een echte bus. Kinderen vinden dit een prachtige eigenschap en het zorgt ervoor dat u de kids er niet uit hoeft te tillen. Oudere kinderen kunnen meelopen met de bus, door zich vast te houden aan de zijkant van de bus.  Kinderen kunnen makkelijk met elkaar praten en elkaar aankijken, zo kunnen ze lekker doorgaan met spelen of kletsen.  Vier of zes comfortabele zitplaatsen met wasbare bekleding en gordels.

 

 

Het is voor kinderdagverblijven en gastouders ook mogelijk om de kiddybus op contractbasis te huren, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en voorwaarden. hetrietje@gmail.com 06 24579144  

 
 

 

kiddy bus 4 persoons basis

 

kiddy bus 6 persoons

 
Met 3 dakjes en 1 regenhoes

Kiddybus 6 persoons voordeelset

 

Weber babyschaal Grijs met 3 montagebanden

 

Zonnedakje Kiddybus 1 stuk

 

Regenscherm Kiddybus 4 persoons

 

Regenscherm Kiddybus 6 persoons

 

Bagagebak Kiddybus

 

Parkeerhoes Kiddybus 4 persoons

 

Parkeerhoes Kiddybus 6 persoons

 

Gordelsetje kiddybus 1 stuk

 

3-punt sluiting clip Kiddybus

 

Voorvork Kiddybus

 

Voorwiel Kiddybus zwart

 

Foam voor de duwstang Kiddybus

 

Blauwe zitinleg kussentje Kiddybus 2 stuks

 

Bekleding doek voorkant kiddybus

 

Bekleding doek achter 6 persoons kiddybus

 

Bekleding doek achter 4 persoons kiddybus

 

Kogellager voorwiel Kiddybus 2 lagers

 

Kogellager achterwiel zwart Kiddybus 2 stuks

 

Aluminium buis Kort Kiddybus

 

Aluminium buis 6 persoons kiddybus achter

 

Achterwiel Kiddybus Links compleet

 

Achterwiel Kiddybus Rechts compleet

 

Slotje deurtje Kiddybus

 

Stoeltje compleet kiddybus

 

remstang kiddybus

 

Winther Rubber Mat zwart

 

Turttle Kiddy Bus Meerlingwagens