bezorgd door postnl

Bezorging pakketten

Verzendkosten

 

Bij alle bestellingen tot € 75,- binnen Nederland brengen wij € 4.99 aan verzendkosten in rekening. Boven de € 75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Orders welke naar ons retour komen doordat deze aan de deur zijn geweigerd of niet zijn afgehaald op het postkantoor worden pas nogmaals verzonden nadat u de kosten van verzend en eventueel rembourskosten heeft voldaan.

Brievenbuspost,

Bij ons is het niet mogelijk om een bestelling met brievenbuspost te versturen. Al onze bestellingen worden verstuur als pakketpost

 

Bestellingen naar België

De verzendkosten naar België zijn € 8,50.  

Ideal betalingen zijn alleen mogelijk indien u over een Nederlandse rekening beschikt.

 

Wanneer uw pakket wordt aangeboden bij de PostNL ontvangt u een email met de track en tracé gegevens. Hiermee kunt u het aflever proces volgen.


Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op dinsdag t/m vrijdag, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging.

 

 

Als u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat bij welk postkantoor u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd.

Geen bezorging bij de buren
Wilt u geen bezorging bij de buren, dan kunt u in het vak "opmerkingen" vermelden 'alleen huisadres'. In dat geval wordt het pakket alleen bij u aangeboden.

 

 

Kan ik een bezorg afspraak maken?
Het is helaas niet mogelijk om een bezorg afspraak te maken. We zijn afhankelijk van de chauffeurs route van PostNL.

 

Brievenbuspost,

Bij ons is het niet mogelijk om een bestelling met brievenbuspost te versturen. Al onze bestellingen worden verstuurd als pakketpost