Bezorging pakketten

Verzendkosten

Bij alle bestellingen tot € 75,- binnen Nederland brengen wij € 5.50 aan verzendkosten in rekening. Boven de € 75,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Orders welke naar ons retour komen doordat deze aan de deur zijn geweigerd of niet zijn afgehaald op het DHL servicePoint worden pas nogmaals verzonden nadat u de kosten van verzend heeft voldaan.

 

Je krijgt een bericht per e-mail als je pakket is bezorgd bij een DHL ServicePoint. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de winkel? Check de openingstijden van pakketpunten bij jou in de buurt via de DHL ServicePoint-zoeker.

Bij ons is het niet mogelijk om een bestelling met brievenbuspost te versturen. Al onze bestellingen worden verstuur als pakketpost

 

Bestellingen naar België

De verzendkosten naar België zijn € 8,50.  

Ideal betalingen zijn alleen mogelijk indien u over een Nederlandse rekening beschikt.

 

Wanneer uw pakket wordt aangeboden bij de pakketbezorger ontvangt u een email met de track en tracé gegevens. Hiermee kunt u het aflever proces volgen.

Geen bezorging bij de buren
Wilt u geen bezorging bij de buren, dan kunt u in het vak "opmerkingen" vermelden 'alleen huisadres'. In dat geval wordt het pakket alleen bij u aangeboden.

 

Het is met DHL Parcel niet mogelijk geen pakket versturen dat is geadresseerd aan een postbusnummer of antwoordnummer.