BabyDan magneetslot voor kastdeuren en lades 1 x sleutel 1 x slot boven of zijkant montage

  • Beschrijving
  • Langere beschrijving
  • Specificaties

Je ziet aan de buitenkant niets bijzonders aan het deurtje en het deurtje zit wel goed vast.

1 Magneetset voor boven of zijmontage naar eigen keuze.
  • Onzichtbare bevestiging aan buitenkant
  • 1 magneetslot voor keuze:  zijmontage of bovenmontage en 1 magneetsleutel
  • Geschikt voor laden en kastjes
  • Kleur:wit
  • Montage: plakken of schroeven
  • Toepasbaar voor deur diktes van max 25 mm
  • Slot kan ook op non-actief gezet worden

Kinderen kunnen het deurtje ook niet een "beetje" open krijgen zodat ze hun vingertjes kunnen afknellen. Maar het openen gebeurd met de magische sleutel (oftewel de magneet). Even in de buurt van het haakje houden en het deurtje gaat open. Zonder gefriemel, zonder probleem, en dat in enkele seconden. Dit nieuwe, magnetische beveiligingssysteem heeft twee grote voordelen: 1) Zelfs slimme peuters hebben het magneet mechanisme niet door. 2) Het beveiligingssysteem is vanaf de buitenkant van de kast absoluut niet te zien. Deze magnetische kinderbeveiliging wordt aan de binnenkant gemonteerd en kan alleen worden ontgrendeld met de magnetische „sleutel”, die u buiten het bereik van uw kinderen houdt

Heel veel ouders, met oudere peuters, kennen dit magneetslotje van het kinderdagverblijf. Want daar zie je steeds meer het gebruik van de magneetslotjes.  Leidsters kunnen snel en eenvoudig de deurtjes openen en voor het sluiten hoeven ze alleen maar het deurtje dicht te doen en "klik" het kastje is automatisch beveiligd tegen kleine kinderhandjes.

Groot voordeel is dat je nooit meer kunt vergeten om het kastje af te sluiten, want het enige wat je doet is het deurtje normaal dicht doen, en de beveiliging gaat volledig automatisch. Alleen voor het openen gebruik je de magneetsleutel.

Niet schroeven maar plakken met dubbelzijdige tape (evt. schroeven). Snelle montage. Je sluit het deurtje of lade en deze is direct beveiligd, geen extra handelingen. Mogelijkheid tot aan / uit zetten. Past op vrijwel alle kastdeurtjes en laden.
 
Gebruiksaanwijzing:
De magneetsloten zijn voorzien van “geleide stripjes” voor snelle en veilige montage. Deze stripjes kun je na bevestiging afbreken. Met dubbelzijdig tape wordt de sluiting op zijn plaats vastgezet. De sluiting kan ook met schroefjes gemonteerd worden.
Dit garandeert een100% sterke bevestiging (afhankelijk van de ondergrond kan de tape loslaten)! De positie van de sluiting is belangrijk. De vanger moet altijd horizontaal zitten. Bij een deurtje komt de sluiting aan de kant van de opening (dus NIET bij de scharnieren). Gebruik dan de boven montage.
Bij een lade mag de sluiting niet gehinderd worden door de bovenliggende lade. Gebruik dan de zij montage (L-vormig).

Let op: sluitingen die worden bevestigd met behulp van lijm zijn altijd minder veilig dan sloten die met behulp van schroeven bevestigd worden!

Geschikt voor: Zijmontage of bovenmontage naar keuze
Soort Magneetslot
Magneetsleutel meegeleverd: Ja
Montage: Schroeven en of plakken
Aantal: 1 x zijmontage of 1 x bovenmontage naar eigen keuze
Babydan
Niet meer leverbaar