Nuby

Nuby

Sinds 1970 verdeelt  Nuby met hart en ziel innovatieve producten van hoge kwaliteit. Vandaag biedt Nuby (by Luv n’ care) een brede waaier van producten voor het voeden, de tandjes, het kalmeren en medische producten aan.

Nuby streeft constant naar perfectie op vlak van design, productie en distributie van de Nuby-producten. Nuby werkt niet alleen aan een doeltreffend functioneren van het product, maar ook aan veiligheid, betaalbaarheid en een moderne look! Onze klanten kunnen dus op beide oren slapen en weten dat ze met Nuby de beste keuze voor hun baby hebben gemaakt. Al onze producten komen tegemoet aan de hoogste veiligheidsnormen en kwaliteitsstandaarden vooraleer ze op de markt worden gebracht.

Nuby producten worden in meer dan 125 landen door competente en gekwalificeerde distributeurs verdeeld.

Bij artikelen van Nuby waar "wordt geleverd in assortiment kleur" staat vermeld, wil dit zegen dat er diverse kleuren geleverd worden, afhankelijk welke kleur op voorraad is bij ons. Deze artikelen worden in diverse kleuren door Nuby willekeurig aan ons geleverd, en wij kunnen dus niet per kleur bestellen. Het is voor ons daarom helaas ook niet mogelijk om deze artikelen per kleur aan te bieden

 

Nuby schaartje ID751

 

Nuby Wegwerpslabbers 10 stuks

 

Nuby Shampoo Spoeler Blauw

 

Nuby Babyfles met print 120 Ml id1161

 

Nuby Snack en snoepjes houder Pink

 

Nuby Flower Child Snack en snoepjes houder

 

Nuby i monster eetbord

 

Nuby i monster bestek setje

 

Nuby Ergonomisch bestek oefensetje ID5256 12 maanden

 

Nuby opzetlepeltjes voor voedingszakjes

 

Nuby Bijtring met zachte masserende borsteltjes ID620

 

Nuby Softees Bijtring Natural Touch

 

Nuby fruit sabbelzakje Garden Fresh Nibbler Pink

 
Nog stuks 2 leverbaar

Nuby garden fresh 4 Diepvries potjes met bewaarschaal