Nuby

Nuby

Sinds 1970 verdeelt  Nuby met hart en ziel innovatieve producten van hoge kwaliteit. Vandaag biedt Nuby (by Luv n’ care) een brede waaier van producten voor het voeden, de tandjes, het kalmeren en medische producten aan.

Nuby streeft constant naar perfectie op vlak van design, productie en distributie van de Nuby-producten. Nuby werkt niet alleen aan een doeltreffend functioneren van het product, maar ook aan veiligheid, betaalbaarheid en een moderne look! Onze klanten kunnen dus op beide oren slapen en weten dat ze met Nuby de beste keuze voor hun baby hebben gemaakt. Al onze producten komen tegemoet aan de hoogste veiligheidsnormen en kwaliteitsstandaarden vooraleer ze op de markt worden gebracht.

Nuby producten worden in meer dan 125 landen door competente en gekwalificeerde distributeurs verdeeld.

Bij artikelen van Nuby waar "wordt geleverd in assortiment kleur" staat vermeld, wil dit zegen dat er diverse kleuren geleverd worden, afhankelijk welke kleur op voorraad is bij ons. Deze artikelen worden in diverse kleuren door Nuby willekeurig aan ons geleverd, en wij kunnen dus niet per kleur bestellen. Het is voor ons daarom helaas ook niet mogelijk om deze artikelen per kleur aan te bieden