doodoo_baarmoedergeluiden-knuffels-hetrietje

Doodoo

De zachte baarmoedergeluiden Doodoo beertjes hebben al vele kinderen gerustgesteld en in slaap gesust en hierdoor ook de ouders een goede nachtrust bezorgd. Via een apparaatje, veilig verborgen in de Doodoo, kan men kiezen tussen het horen van vertrouwde baarmoedergeluiden voor de baby en een slaapmuziekje voor de peuter.

Na vijf minuten schakelt de Doodoo automatisch over naar wachtstand en activeert deze weer zodra de baby gaat huilen. De Doodoo is erkend door professionele instanties en kraamafdelingen.

Tijdens de eerste maanden van uw baby’s leven, neemt slapen de belangrijkste plaats in. Dit is van essentieel belang aangezien de ontwikkeling van de hersenen zich verderzet na de geboorte en dit vooral tijdens de periodes dat de baby slaapt. Het is dus van belang om zo goed mogelijk zorg te dragen voor de slaap van uw baby. Niet alleen is dit noodzakelijk voor uw baby maar ook voor de ouders, zij moeten tenslotte zorgen voor de baby. Wanneer er bij de ouders problemen ontstaan bij het slapen is het voor de ouders ook moeilijker om voor hun kind te zorgen.